NOVO: YOUTUBE kanal! - Indija, vegetarijanska hrana, putovanja i savjeti za sretan život

by - 07:14:00Na zahtjev mnogo vas koji me pratite sve ove godine i vjerno čitate ovaj blog - YouTube kanal je tu! Na kanalu ću objavljivati video vlog-ove iz Indije - mjesta koja posjećujem i gdje jedem, priče iz indijske svakodnevnice ili kako ja provodim dan... Naravno, biće snimci vegetarijanske hrane, kako iz Indije, tako i iz drugih zemalja  u koje budem putovala. Budući da ja radim kao life coach, na kanalu će također biti i savjeti za sretan život (teme poput spiritualnosti, mojih omiljenih self-growth knjiga i životnih lekcija koje sam naučila...).  


Ne zaboravite da se pretplatite se i kliknite na zvono za notifikacije ukoliko ne želite da propustite ni jedan budući video. Voljela bih čuti vas feedback - kako vam se dopadaju dosadašnji videi i sta biste voljeli gledati? Ukucajte u komentarima ili mi pišite na facebook-u. Ispod se 2 videa koja sam nedavno objavila:

You May Also Like

2 komentari

  1. Draga Danijela, dosadašnja videa su divna! Što se tiče recepata već sam neke udomaćila u svojoj kuhinji.
    S radošću iščekujem i slijedeća videa, jer imaš priliku da nam preneseš baš originalan život u Indiji ne kao turista, nego kao neko ko djeli život sa svojim mužem Indijcem i njegovom indijskom familijom. Bogatstvo je učiti od različitih kultura, a pogotovo od spiritualne Indije.

    OdgovoriIzbriši

KAKO VAM SE DOPADA OVAJ POST?