Vegetarijanska peciva i deserti

by - 23:50:00

vegetarijanski desert peciva

Buduci da van se jako svidio post o vegetarijanskim tortama odlucila sam da vam pokazem i jedan od tipicnih vegetarijanskih kafea u Delhiju, sa vegetarijanskim pecivima i kolacima.

Ovaj lance kafea se zove Mr.Brown i mozete ga pronazci u metro stanicama, kao i na ulicama. Sve je super ukusno i ja sam se zaljubila u kompletan ambijent i sve sto sam probala nakon prve posjete. Cijene su za Delhi poprilicno nize ovdje takodjer, sto je jos jedan razlog da posjetite Mr.Brown.Moje omiljeno pecivo je rolnica od spinata i sira, jer nije ljuto, nema luka i jos me podjeca na nasu zeljanicu. :) Od slatkih, pita od jabuka (apple pie) je... nemam rijeci da opisem, morate probati!
Kao sto vidite, torte i kolaci, pudizni, torte u casicama... sve je eggles! :) Meni se svidjaju cokoladni okusi, jer je ovdje u Indiji kakao bas gorak (ja volim gorku cokoladu :).


Ovi se slatkisi i keksi mogu kupiti na poklon ili za jelo na kilogram.

I evo mojíh favorita: apple pie, rolnica od spinata i sira, desert u casi od cokolade i tresanja i cold coffee. Nadam se da ce i od nas, u nasim krajevima da se otvori neko mesto ovakvog tipa. 

Pratite me na Instagram-u. Gledajte me na YouTube:-))
S ljubavlju, 
Danijela <3

You May Also Like

0 komentari

KAKO VAM SE DOPADA OVAJ POST?